Kocasinan'da Ramazan Bayramı hazırlığı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ve ibadethanelerde temizlik çalışması yaptıklarını bildirdi. Çolakbayrakdar, yazılı açıklamasında, Kocasinan Belediyesinin, ilçe sakinlerinin...

11 Mayıs 2021 Salı 17:04
Kocasinan'da Ramazan Bayramı hazırlığı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ve ibadethanelerde temizlik çalışması yaptıklarını bildirdi.

Çolakbayrakdar, yazılı açıklamasında, Kocasinan Belediyesinin, ilçe sakinlerinin Ramazan Bayramı'nı daha rahat, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir şekilde idrak edebilmesi için gerekli her türlü tedbiri aldığını belirtti.

Tam kapanma sürecinde dahi 24 saat prensibiyle dur durak bilmeden çalıştıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Ramazan Bayramı öncesinde özellikle bölgemizde bulunan bütün ibadethanelerin temizliğine özen gösteriyoruz. Rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra cami ve mescitler, bayram namazı öncesi temizlendi, dezenfekte edilip gül suyuyla yıkandı. Vatandaşlarımızın huşu içerisinde ibadet edebilmesi için camilerimizin daha temiz olmasına özen gösteriyoruz. Mezarlıklar ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, mezarlıklarda kuruyan otlar, dikenler, atılan çöp ve katı atıkları temizledi ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması yaptı. Ramazan Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını, şehrimize, ülkemize, tüm İslam alemine ve insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum."




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.