Konya Büyükşehir Belediyesi kar mesaisinde

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışının gelmesiyle kent genelinde yolların açık kalması ve sokak hayvanlarının aç kalmaması için 24 saat çalışmalarına devam ediyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine...

16 Şubat 2021 Salı 15:25
Konya Büyükşehir Belediyesi kar mesaisinde

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışının gelmesiyle kent genelinde yolların açık kalması ve sokak hayvanlarının aç kalmaması için 24 saat çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kurak geçen kış mevsiminde özlemle beklenen kar yağışının bütün Konya'ya rahmetiyle ve bereketiyle geldiğini aktardı.

Şehir merkeziyle tüm ilçelerde kar ve buzlanmanın günlük hayatı etkilememesi için ekiplerin çalışmalara devam ettiğini belirten Altay, "31 ilçemizde buzlanmaya karşı ve yolların açık tutulması amacıyla 1586 personelimiz 24 saat yoğun şekilde mesai yapıyor. Allah rahmetini ve bereketini üzerimizden eksik etmesin." ifadesini kullandı.

Soğuk havalarda sokak hayvanlarını unutmadıklarını vurgulayan Altay, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz sokaktaki sahipsiz hayvanların aç kalmaması için ilçe belediyelerimizle düzenli olarak yemleme çalışması gerçekleştiriyor. Onlar bizim dilsiz dostlarımız. Tüm hemşehrilerimden de sokak hayvanları için uygun yerlere yiyecek bırakmalarını rica ediyorum. Bu zor hava şartlarında dostlarımızı yalnız bırakmayalım."

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.