Konya Büyükşehir'den sel bölgesine gıda desteği

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu ve Sinop'a destek olmaya devam ediyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, selde...

16 Ağustos 2021 Pazartesi 13:49
Konya Büyükşehir'den sel bölgesine gıda desteği

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu ve Sinop'a destek olmaya devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, selde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.

Yaraların en kısa sürede sarılacağını belirten Altay, şunları kaydetti:

"Sinop'ta 4, Kastamonu'da da 5 ekip ve araçlarımız görev alıyor. Ayrıca, Kastamonu'ya ihtiyaç duyulan 25 menfez gönderdik. Son olarak bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyacı doğrultusunda, Kastamonu'ya ile Sinop'a toz şeker ve undan oluşan 2 tırı yola çıkardık. Konya olarak yaşanan her zorlukta olduğu gibi burada da üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret ediyoruz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız inşallah."

Anahtar Kelimeler:
KonyaSelYardım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.