Konya Gençlik Spor İl Müdürü Şahin, Seydişehir'i ziyaret etti

KONYA ( AA ) - Konya Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Seydişehir Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.Şahin, Seydişehir Gençlik Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra, Gençlik Spor ilçe Müdürü Soner Balcı’dan sportif...

20 Ağustos 2021 Cuma 10:41
Konya Gençlik Spor İl Müdürü Şahin, Seydişehir'i ziyaret etti

KONYA ( AA ) - Konya Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Seydişehir Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Şahin, Seydişehir Gençlik Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra, Gençlik Spor ilçe Müdürü Soner Balcı’dan sportif faaliyetler hakkında bilgi alarak sporcularla bir süre sohbet etti.

Balcı, Şahin’e ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

İl Müdürü Abdurrahman Şahin daha sonra beraberindeki Konya Gençlik Spor Personel Müdürü Mücahit Mustafa Koç ile Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı ziyaret etti.


Anahtar Kelimeler:
KonyaZiyaretSeydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.