Konya merkezli FETÖ'ye yönelik "ankesörlü telefon" operasyonunda gözaltına alınanların sayısı 18'e yükseldi

KONYA (AA) - Konya merkezli 4 ilde, FETÖ üyelerince ankesörlü telefonlardan arandıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan, aralarında muvazzafların da bulunduğu 19 şüpheliden 3'ü daha gözaltına alındı.Cumhuriyet Başsavcılığının,...

11 Şubat 2021 Perşembe 10:19
Konya merkezli FETÖ'ye yönelik

KONYA (AA) - Konya merkezli 4 ilde, FETÖ üyelerince ankesörlü telefonlardan arandıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan, aralarında muvazzafların da bulunduğu 19 şüpheliden 3'ü daha gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmaları kapsamında, örgüt üyeleri tarafından, ankesörlü telefonlardan ardışık arandıkları tespit edilen 19 şüpheliden 3'ü daha yakalandı.

Böylece gözaltına alınanların sayısı 18'e yükseldi.

Adresinde bulunamayan bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ üyelerince ankesörlü telefonlardan arandıkları iddiasıyla, aralarında muvazzafların da bulunduğu 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarılmış, Konya merkezli 4 ilde dün, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince düzenlenen operasyonda, şüphelilerden 15'i yakalamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.