Konya Tropikal Kelebek Bahçesi kapılarını ziyaretçilere açtı

KONYA (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir süredir misafir kabul etmeyen Konya Tropikal Kelebek Bahçesi normalleşme adımlarıyla yeniden ziyaretçilerle buluşacak. Selçuklu Belediyesince ilçeye kazandırılan ve tropikal...

01 Haziran 2021 Salı 15:33
Konya Tropikal Kelebek Bahçesi kapılarını ziyaretçilere açtı

KONYA (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir süredir misafir kabul etmeyen Konya Tropikal Kelebek Bahçesi normalleşme adımlarıyla yeniden ziyaretçilerle buluşacak.

Selçuklu Belediyesince ilçeye kazandırılan ve tropikal ülkelerden gelen kelebeklere doğal yaşam alanı sunan Tropikal Kelebek Bahçesi'nde farklı hayvan türleri ile 106 türde yaklaşık 20 bin bitki yer alıyor.

Avrupa'nın "en büyük" kelebek uçuş alanına sahip, 45 farklı türde rengarenk binlerce kelebeğe ev sahipliği yapan Tropikal Kelebek Bahçesi, pazar günü hariç 09.30-17.30 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.