Konya Valisi Özkan, salgınla mücadele eden kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

KONYA (AA) - Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan Pandemi Danışma Merkezi ve Çözüm Merkezi ile Kriz Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, birimlerde görevli kadın personelin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü...

08 Mart 2021 Pazartesi 18:30
Konya Valisi Özkan, salgınla mücadele eden kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

KONYA (AA) - Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan Pandemi Danışma Merkezi ve Çözüm Merkezi ile Kriz Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, birimlerde görevli kadın personelin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı.

Özkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarının acil sağlık hizmetlerinin ivedilikle karşılanması, ilgili kurumlarla koordinasyon sağlanarak, ihtiyaçların zamanında giderilmesi amacıyla oluşturulan merkezlerde incelemede bulundu.

İncelemelerinin yanında Özkan, kamu ve özel sektörün her alanında çalışmalarını sürdüren kadın personelin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.