Konya'da "Biz Bize Festival" etkinliği

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesince, fakülte veya yüksekokulu bulunan ilçelerde üniversite öğrencilerine yönelik "Biz Bize Festival" kişisel gelişim konferanslarının ve konserlerin yer aldığı etkinlik düzenleniyor.Belediyeden...

11 Mayıs 2022 Çarşamba 15:30
Konya'da

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesince, fakülte veya yüksekokulu bulunan ilçelerde üniversite öğrencilerine yönelik "Biz Bize Festival" kişisel gelişim konferanslarının ve konserlerin yer aldığı etkinlik düzenleniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, TRT Haber Spikeri Tijen Karaş ile Girişimci Mustafa Açıkgöz'ün katıldığı, müzisyenlerin konser verdiği festivalin Ilgın ve Akşehir'de gerçekleştirildiği belirtildi.

Üniversiteli gençlerin, Arıkan'ın "Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet Sanatı", Karaş'ın "Beden Dili ve Diksiyon" ve Açıkgöz'ün de "Girişimcilik" üzerine verdiği kişisel gelişim konferanslarına katılarak kendilerini geliştirme fırsatı bulduğu aktarıldı.

Açıklamada festivalle ilgili şunlar kaydedildi:

"Konya Büyükşehir Belediyesinin üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlerini gerçekleştiren Kariyer Destek Eğitim Merkezi (KADEME) ve Genç Kültür Kart tarafından fakültelerde 12.00-18.00 arasında gerçekleştirilen festival bugün Ereğli Veterinerlik Fakültesi ve KYK Konferans Salonu'nda, Perşembe günü Beyşehir Kampüs Bahçesi ve İşletme Fakültesi Konferans Salonu'nda, Cuma günü de Seydişehir Mühendislik Fakültesi Bahçesi ve Konferans Salonu'nda öğrencilerle buluşmaya devam edecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.