Konya'da cezaevi önündeki silahlı saldırı

- Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı

03 Şubat 2018 Cumartesi 16:04
Konya'da cezaevi önündeki silahlı saldırı

KONYA (AA) - Konya'da, yakınını ziyarete geldiği cezaevi önünde silahlı saldırıya uğrayan kişinin yaralanmasıyla ilgili 2 zanlı tutuklandı.

Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi'nde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki arkadaşını ziyaret etmek için gelen Süleyman Çokdoğruol'un (35), bir otomobilden tabancayla ateş açılması sonucu bacağından yaralanmasının ardından polis çalışma başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çokdoğruol'a saldıranların, aralarında önceden husumet bulunan Durmuş K. ile İsmail D. olduğu tespit etti. Zanlılar düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Merkez Karatay ilçesinde 31 Ocak'ta, yakınını ziyarete geldiği cezaevi önünde bir otomobilden tabancayla ateş açılması sonucu Süleyman Çokdoğruol yaralanmıştı. Çokdoğruol ambulansla hastaneye kaldırılmış, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatılmıştı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.