Konya'da "Engelliler Haftası" etkinlikleri yapıldı

KONYA (AA) - Konya'da "10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası" kapsamında etkinlikler düzenlendi.Kültür Park gösteri alanında çeşitli etkinliklerin yer aldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Konya Valisi...

11 Mayıs 2022 Çarşamba 15:25
Konya'da

KONYA (AA) - Konya'da "10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası" kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Kültür Park gösteri alanında çeşitli etkinliklerin yer aldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, programda, okullardaki eğitim hizmetinin iyileştirilmesi için gerek Milli Eğitim Bakanlığı gerekse diğer kurumların seferber olduğunu söyledi.

Özel öğrencilerle ve aileleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Özkan, "Bazen bir dezavantaj gibi algılanan durumların alınan manevi zevk ve neticesi itibariyle çok daha hayırlı olduğunu biliyoruz. Bu konuda duyarlılık ve sorumluluk bilinci olan anne, baba ve ebeveynleri ayrıca tebrik ediyorum." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de Milli Eğitim Bakanlığının özel öğrenciler için hayata geçirdiği çalışmalara değinerek, tüm öğrencilerin eğitim öğretim faaliyetlerine katkı sunmak için durmadan çalıştıklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.