Konya'da geçen yıl yaşanan trafik kazalarının görüntüleri basınla paylaşıldı

KONYA (AA) - Konya Emniyet Müdürlüğü, sürücü ve yayalarda farkındalık oluşturmak amacıyla, kentte geçen yıl meydana gelen trafik kazalarına ilişkin görüntüleri basınla paylaştı.Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi kameralarına yansıyan...

04 Mart 2022 Cuma 15:20
Konya'da geçen yıl yaşanan trafik kazalarının görüntüleri basınla paylaşıldı

KONYA (AA) - Konya Emniyet Müdürlüğü, sürücü ve yayalarda farkındalık oluşturmak amacıyla, kentte geçen yıl meydana gelen trafik kazalarına ilişkin görüntüleri basınla paylaştı.

Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi kameralarına yansıyan görüntüler, sürücülerin bilinçlendirilmesi açısından önemli rol oynuyor.

Görüntülerde, kent genelinde meydana gelen kazalardaki en önemli unsurların aşırı hız, geçiş önceliğine uymama, şerit değiştirme hataları dikkati çekiyor.

Takip mesafesinin öneminin de vurgulandığı görüntülerde, kazaların büyük çoğunluğunun mesafeyi iyi ayarlayamamaktan kaynaklandığı görülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.