Konya'da kar nedeniyle 9 ilçede yarın uzaktan eğitim yapılacak

KONYA (AA) - Konya'da hafta sonundan itibaren etkili kar yağışı nedeniyle 9 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime 1 gün daha ara verildi.Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik şartlar nedeniyle merkez...

20 Aralık 2021 Pazartesi 17:49
Konya'da kar nedeniyle 9 ilçede yarın uzaktan eğitim yapılacak

KONYA (AA) - Konya'da hafta sonundan itibaren etkili kar yağışı nedeniyle 9 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime 1 gün daha ara verildi.

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik şartlar nedeniyle merkez ilçeler Karatay, Meram, Selçuklu ile Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Hadim, Seydişehir ve Taşkent ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarla Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kreşlerde 21 Aralık Salı eğitim öğretime uzaktan devam edileceği belirtildi.

Açıklamada, engelli veya hamile kamu çalışanlarının aynı gün izinli sayılmasına karar verildiği ifade edildi.

Hafta sonu ektili olan yoğun kar yağışı nedeniyle bugün 26 ilçede yüz yüze eğitim yapılamamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.