Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 6 kişi tutuklandı

09 Ekim 2023 Pazartesi 16:50
Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 6 kişi tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Karatay ilçesinde bir mahallede uyuşturucu ticaretinin yapıldığının belirlenmesi üzerine operasyon düzenlendi. 41 ekip, 2 çevik kuvvet timi, 3 özel harekat timi, 2 narkotik dedektör köpeği, 2 dron ve 180 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, mahallenin giriş ve çıkışları kapatıldı.

Belirlenen adreslere özel harekat ekipleri eşliğinde eş zamanlı baskın yapılırken, mahalledeki metruk binalar ve boş araziler narkotik köpekleri eşliğinde arandı.

Aramalarda 190 uyuşturucu hap, 166 gram eroin, bir kök kenevir bitkisi, 25 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, bir hassas terazi ile 3 pompalı tüfek ele geçirildi.

Operasyonda 6 şüpheli yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.