Konya'daki kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

20 Ağustos 2023 Pazar 13:56
Konya'daki kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, bir tel örgü dükkanında 5 bin 150 paket kaçak sigara, 210 bin boş makaron ve 100 kilogram tütün ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM), Selçuklu ilçesi Mobilyacılar Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir tel örgü dükkanında sigara makineleriyle sigara üretildiği ve toptan satışının yapıldığının tespit edilmesi üzerine harekete geçti.

İş yerine düzenlenen operasyonda, tel örgü dükkanı olarak gösterilen iş yerinin bir sigara imalathanesine dönüştürüldüğü ortaya çıktı.

Yapılan aramada, 5 bin 150 paket kaçak sigara, 2 sigara sarma makinesi, bir paket jelatinleme makinesi, 210 bin boş makaron ve 100 kilogram tütün ele geçirildi.

Olayla ilgili "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu"na muhalefet suçundan gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Kaçak SigaraKonyaOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.