Konya'daki Trabzonlulardan Karaman ailesine taziye ziyareti

KONYA (AA) - Konya Trabzonlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın Konya'da...

10 Ekim 2018 Çarşamba 13:58
Konya'daki Trabzonlulardan Karaman ailesine taziye ziyareti

KONYA (AA) - Konya Trabzonlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın Konya'da yaşayan annesi Şefika Karaman kalp yetmezliği şikayetiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş ve Konya'da Musalla Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Konya Trabzonlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Ünal Karaman ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye çadırında okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından, Ünal Karaman ile bir süre görüşen Dernek Başkanı Celalettin Çiftçi, Karaman ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Taziye Ziyareti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.