Köy okulunda e-Twinning projesi başarılı etkinliklerle tamamlandı

SİVAS (AA) - Türkiye, Romanya ve Yunanistan ortaklı "eTwinning" projesinde yer alan Sivas'ın Ulaş ilçesindeki köy okulu öğrencileri, Avrupa'daki paydaşlarıyla yaptıkları etkinlikleri başarıyla tamamladı.İlçeye bağlı Baharözü...

03 Haziran 2021 Perşembe 13:32
Köy okulunda e-Twinning projesi  başarılı etkinliklerle  tamamlandı

SİVAS (AA) - Türkiye, Romanya ve Yunanistan ortaklı "eTwinning" projesinde yer alan Sivas'ın Ulaş ilçesindeki köy okulu öğrencileri, Avrupa'daki paydaşlarıyla yaptıkları etkinlikleri başarıyla tamamladı.

İlçeye bağlı Baharözü köyünde eğitim veren Ersin Yıldız İlkokulu'nun 3/A sınıfı öğrencileri, Avrupa ortaklı "Mavi-Yeşil Kürenin Vatandaşları" adlı e-Twinning projesine kabul edildikten sonra doğa ve geri dönüşüme dikkati çekmek için Avrupa'daki paydaşlarıyla etkinlikler düzenledi.

Sınıf öğretmeni Ahmet Koçtürk, söz konusu projenin Aralık 2020 yılında Avrupa'daki okullar için oluşturulduğunu söyledi.

Türkiye'den 10, Romanya'dan 3 ve Yunanistan'dan 2 okulun projeye dahil edildiğini belirten Koçtürk, "Mayıs ayında sona eren proje kapsamında diğer katılımcılarla doğaya sahip çıkıp geri dönüşümü yaygınlaştırmayı amaçlayan etkinlikler gerçekleştirdik." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.