Koyunları kurt saldırısında telef olan kadını Nallıhan Belediyesi sevindirdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde koyunları kurt saldırısı sonucu telef olan Fatma Tetik'e, Nallıhan Belediyesince 3 koyun hediye edildi.Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Emremsultan köyünde Tetik'i ziyaret etti.Öntaş,...

28 Temmuz 2022 Perşembe 22:29
Koyunları kurt saldırısında telef olan kadını Nallıhan Belediyesi sevindirdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde koyunları kurt saldırısı sonucu telef olan Fatma Tetik'e, Nallıhan Belediyesince 3 koyun hediye edildi.

Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Emremsultan köyünde Tetik'i ziyaret etti.

Öntaş, belediye olarak hiçbir vatandaşı yalnız bırakmayacaklarını belirterek, "Bizim en büyük motivasyon kaynağımız; her zaman için vatandaşlarımızın yüzlerinde tebessüm bırakabilmektir. Geçtiğimiz aylarda kurtların saldırısı sonucu hayvanları telef olan hemşehrimiz Fatma Tetik'in yaralarını sarmak adına telef olan koyunlarının yerine 3 koyun hediye ettik. Tüm vatandaşlarımızın ellerinden tutmaya devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla üreticinin en büyük destekçisiyiz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.