KTO Başkanı Gülsoy, YKS sayısal birincisi Bakla'yı konuk etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısal Türkiye birincisi Bahadır Selim Bakla ile bir araya geldi. KTO'dan yapılan...

22 Temmuz 2022 Cuma 19:13
KTO Başkanı Gülsoy, YKS sayısal birincisi Bakla'yı konuk etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısal Türkiye birincisi Bahadır Selim Bakla ile bir araya geldi.

KTO'dan yapılan yazı açıklamaya göre, Gülsoy'un makamında gerçekleşen ziyarete Bakla'nın ailesi ve öğretmenleri de katıldı.

Bakla'yı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Gülsoy, "3 milyon 270 bin kişinin girdiği sınavda Bahadır evladımız birinci olarak Türkiye'ye örnek oldu. Çok güzel bir başarı elde etti. Düzenli çalışarak emeklerinin karşılığını aldı. Son zamanlarda gençlerimizin kaygı duyduğunu görüyoruz. Asla umutsuzluğa kapılmamaları lazım. Şampiyonumuzu örnek alsınlar." ifadelerini kullandı.

Bahadır Selim Bakla da sınavda böyle bir başarıyı istediğini ve beklediğini belirtti.

9'uncu sınıftan bu yana düzenli olarak çalıştığını aktaran Bakla, şunları kaydetti:

"Sınav yaklaşınca çalışma saatlerimi daha da artırarak 7 saate kadar çıkardım. İstanbul’da okuyarak Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Henüz tercih yapmadım. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan aileme ve eğitimcilerime teşekkür."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.