KTO Başkanı Gülsoy'dan KGC Başkanı Kösedağ'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Başkanı (KTO) Ömer Gülsoy, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.KGC Başkanı Metin Kösedağ, ziyarette yaptığı konuşmada, 30 Mayıs'ta düzenlenen genel kurulla ekip olarak yeniden göreve...

23 Haziran 2022 Perşembe 15:15
KTO Başkanı Gülsoy'dan KGC Başkanı Kösedağ'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Başkanı (KTO) Ömer Gülsoy, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.

KGC Başkanı Metin Kösedağ, ziyarette yaptığı konuşmada, 30 Mayıs'ta düzenlenen genel kurulla ekip olarak yeniden göreve seçildiklerini söyledi.

KTO ile birlikte hareket etmekten onur duyduklarını anlatan Kösedağ, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gülsoy'a teşekkür etti.

Başkan Gülsoy da yeni yönetimi tebrik ederek, Kayseri'nin gelişimine katkı sunacak çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Birlikte çalışmaya her zaman hazır olduklarını dile getiren Gülsoy, fitneye ve dedikoduya fırsat vermeden görevini yürüten basın mensuplarının önemli işler yaptığına değindi.

Ziyaret sonunda Gülsoy, Kösedağ ve vefat eden eski KGC Başkanı Veli Altınkaya adına hatıra ormanına dikilen fidanların sertifikasını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.