Külhüyük köyünde Ata’ya saygı yürüyüşü

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Külhüyük köyünde, Atatürk Haftası dolayısıyla, "Ata’ya Saygı Yürüyüşü" düzenlendi.Şehit Sait Özbek Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, ellerinde Türk bayraklarıyla Ata’ya...

13 Kasım 2020 Cuma 14:16
Külhüyük köyünde Ata’ya saygı yürüyüşü

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Külhüyük köyünde, Atatürk Haftası dolayısıyla, "Ata’ya Saygı Yürüyüşü" düzenlendi.

Şehit Sait Özbek Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, ellerinde Türk bayraklarıyla Ata’ya saygı yürüyüşü yaptılar.

Okul Müdürü Emre Özkuşçu, öğrencilerin, Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenledikleri yürüyüş ile Ata'ya olan saygı ve sevgilerini gösterdiklerini ifade ederek, "Öğrencilerimizle birlikte okulumuzdan Höyük tepesine kadar yürüdük. Bu etkinlikle Ata'mıza olan şükranlarımızı anlatmaya çalıştık. Bizler Ulu Önder Atatürk ile ilgili ne yapsak da az. Atamızın ruhu şad olsun, ne mutlu ki biz onun açtığı yolda ilerliyoruz ve ilerlemeye de devam edeceğiz. Onun istediği muasır medeniyetler seviyesine hep birlikte çıkacağız." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.