Kuzeyboru, Eczacıbaşı Dynavit mücadelesinin gelirini Ukrayna'ya gönderecek

AKSARAY (AA) - Kuzeyboru Spor Kulübü, Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında Eczacıbaşı Dynavit ile yapacakları maçın tüm gelirlerinin ve kulüp yönetim kararıyla 150 bin liranın Ukrayna halkına bağışlanacağını bildirildi.Kuzeyboru...

27 Şubat 2022 Pazar 14:18
Kuzeyboru, Eczacıbaşı Dynavit mücadelesinin gelirini Ukrayna'ya gönderecek

AKSARAY (AA) - Kuzeyboru Spor Kulübü, Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında Eczacıbaşı Dynavit ile yapacakları maçın tüm gelirlerinin ve kulüp yönetim kararıyla 150 bin liranın Ukrayna halkına bağışlanacağını bildirildi.

Kuzeyboru Spor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, kulübün Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısı altındaki Ukrayna halkının yanında olduğu belirtildi.

Ukrayna halkının yaralarını sarmak ve destek olmak için kampanya düzenlendiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sultanlarımızın bu akşam oynayacağı Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmasının tüm gelirlerini ve kulüp yönetim kararı ile de 150 bin lirayı, Aksaray halkı ve kulübümüz adına, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısından zarar gören Ukrayna halkının yaralarını sarmak ve destek olmak için bağışlıyoruz. 'Savaşa hayır' diyor, işgal altındaki masum Ukrayna halkının yanında olmak adına herkesi destek vermeye davet ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.