Mamak Belediye Başkanı Köse, Şahap Gürler Mahallesi'nde yapımı süren pazar yerini inceledi

ANKARA (AA) - Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Şahap Gürler Mahallesi'nde yapımı devam eden kapalı pazar yerinde incelemelerde bulundu.Murat Köse, yaptığı açıklamada, ilçenin 24. pazar yerine kavuştuğunu belirtti. Toplam 1500 metrekare...

25 Mayıs 2021 Salı 13:09
Mamak Belediye Başkanı Köse, Şahap Gürler Mahallesi'nde yapımı süren pazar yerini inceledi

ANKARA (AA) - Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Şahap Gürler Mahallesi'nde yapımı devam eden kapalı pazar yerinde incelemelerde bulundu.

Murat Köse, yaptığı açıklamada, ilçenin 24. pazar yerine kavuştuğunu belirtti. Toplam 1500 metrekare alan üzerine inşa edilen pazar yerinin gelecek hafta hizmet vermeye başlayacağını aktaran Köse, şöyle dedi:

"Burada eksikliği hissedilen en büyük ihtiyaçlardan biri de pazar yerimizdi. İnşallah onu da çözüme kavuşturduk. Pandeminin en ağır şekilde kendisini hissettirdiği bu dönemde bile hamdolsun, devletimize güvenerek yatırımlarımıza devam ediyoruz. Temennimiz, mahcup olmadan yatırımlarımızı tamamlamak. Hizmet üretirken önceliğimiz milletimizdir. Aslolan Mamak’ımızdır, vatandaşımızdır. Kapalı pazar yerlerimizin sayıları artacak inşallah. Şimdiden Yeşilbayırlı ve Şahap Gürlerli hemşehrilerimize hayırlı olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.