Melikagazi Belediye Başkanı Palancıoğlu'ndan yeni yıl mesajı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Palancıoğlu mesajında, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) rağmen hizmette rekorlarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirtti.Zor bir...

31 Aralık 2020 Perşembe 13:15
Melikagazi Belediye Başkanı Palancıoğlu'ndan yeni yıl mesajı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Palancıoğlu mesajında, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) rağmen hizmette rekorlarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirtti.

Zor bir yılın geride kaldığını aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Sadece vatandaşlarımız değil, kamu kurumları, ekonomimiz, üretimimiz, esnafımız olarak çok zor dönemi geride bırakmış olduk ama çok şükür cennet gibi bir ülkemiz var. Hükümetimizin, devletimizin ve kurumlarımızın desteğiyle pandemide dünyada örnek bir mücadele sergiledik. Sağlık sistemi ve sağlık çalışanlarımız çok başarılı bir mücadele veriyor. Avrupa bile pandeminin ilk başladığı günden itibaren büyük sıkıntılar ve vefatlar yaşarken Türkiye diğer ülkelere göre gerçekten iyi bir konumda. Melikgazi Belediyesi olarak 2020 yılında salgınla muazzam bir mücadele gerçekleştirdik. Aynı zamanda da pandemiyi fırsata çevirdik. Yeni yollar yaptık, rekor seviyede asfalt döktük. Yeni bisiklet yolları yaptık. Fidan değil ağaç diktik. Sağlık ocakları, eczaneler, akaryakıt istasyonları, bankalar, dükkanlar, okullar, camiler gibi çok farklı noktalarda dezenfekte işlemi yaptık. 2021 yılının da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum, hepinize hayırlı yıllar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.