Melikgazi Belediyesi 5 zabıta memuru alacak

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesine 5 zabıta memuru alınacak.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ihtisaslaşmış elemanlar ile her birime destek veren Zabıta Müdürlüğü'nde memur açığını gidermek için açıktan atama yoluyla fakülte...

19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:25
Melikgazi Belediyesi 5 zabıta memuru alacak

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesine 5 zabıta memuru alınacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ihtisaslaşmış elemanlar ile her birime destek veren Zabıta Müdürlüğü'nde memur açığını gidermek için açıktan atama yoluyla fakülte mezunu 5 zabıta memur alınacak.

Melikgazi'de yoğun bir yapılanma olduğunu ve her geçen gün yeni siteler inşa edildiğini buna paralel işyeri ve alışveriş merkezlerinin de artığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, hizmetlerin daha verimli ve nitelikli sunulabilmesi açısından zabıta memuru ihtiyacı bulunduğunu kaydetti.

Zabıta memuru için başvurular 26 Mayıs ile 10 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak olup, adaylar başvuruda genel ve özel şartlar ile ilgili bilgilere, Melikgazi Belediyesi'nin kurumsal internet adresinden veya Basın İlan Kurumu'nun ilan.gov.tr adresinden ulaşabilecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.