Melikgazi Belediyesi, diyabet hastası çocuklara şeker ölçüm cihazı dağıttı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesince, Tip-1 diyabet hastası çocuklara şeker ölçüm cihazı dağıtıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tip-1 diyabet hastalarının kan şekerini kontrol altında tutmak ve düzeylerini ölçmek...

23 Ağustos 2022 Salı 13:09
Melikgazi Belediyesi, diyabet hastası çocuklara şeker ölçüm cihazı dağıttı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesince, Tip-1 diyabet hastası çocuklara şeker ölçüm cihazı dağıtıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tip-1 diyabet hastalarının kan şekerini kontrol altında tutmak ve düzeylerini ölçmek için çocuklara sensörlü şeker ölçüm cihazı dağıtımı yapıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, diyabet hastası çocukların yüzünü güldürmek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini anlattı.

Çocukların müzik eşliğinde eğlendiklerini belirten Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Her ay bir kurumumuz çocuklarımızın bu ihtiyacına destek veriyor. Biz de bu çalışmada tuzumuz olsun dedik ve destek vermek istedik. Çocuklarımızı çok seviyorum. Allah daha büyük bir hastalık vermesin, gelecekleri aydınlık olsun inşallah. Çocuklarımızın geleceği ne kadar güzel olursa geleceğimiz de o kadar parlak olur. Evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm hastalarımıza şifalar diliyorum."

İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan da ölçüm cihazı ile bu sıkıntının bir nebze hafiflemiş olacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.