Melikgazi Belediyesi personeline bağımlılıkla mücadele semineri verildi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi personeline sigara, alkol ve madde bağımlılığıyla mücadele semineri verildi.Melikgazi Belediyesi Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, personele yönelik madde bağımlılığının nasıl...

18 Mart 2022 Cuma 16:49
Melikgazi Belediyesi personeline bağımlılıkla mücadele semineri verildi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi personeline sigara, alkol ve madde bağımlılığıyla mücadele semineri verildi.

Melikgazi Belediyesi Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, personele yönelik madde bağımlılığının nasıl önlenebileceği konusunda düzenledikleri seminerin verimli geçtiğini belirtti.

Sigara, alkol ve madde bağımlılığına karşı verilen mücadeleyi her zaman destekleyeceklerini aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Psikiyatrist Tuğba Kara Hanım, madde bağımlılığının nasıl önlenebileceğini anlattı. Bağımlılık geliştikten sonra zararlı alışkanlığı bırakmak ve tedavi süreci oldukça güçleşiyor. Bağımlılık gelişmeden önce önlem alınması daha önemli. Sigara ve uyuşturucu gibi konularda kararlı olmak, sabırlı olmak çok önemli ve bırakamıyorsanız muhakkak bir destek alın. En etkili çözüm ise asla başlamamaktır. Melikgazi Belediyesi olarak sigarayla madde bağımlılığı ile mücadele etmeye devam edeceğiz ve bu bağlamda yürütülen çalışmaların da her zaman destekçisi olacağız."

Öte yandan seminer sonunda, sigara kullanan kişilere karbonmonoksit ölçümü yapılarak sigara bırakma polikliniğine yönlendirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.