Melikgazi Belediyesinde kentsel dönüşüm ihalesi gerçekleştirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Melikgazi Belediyesi, 23 bloktan oluşan Battalgazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etabındaki ilk blok için ihale gerçekleştirdi.Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı yazılı...

31 Ağustos 2022 Çarşamba 17:21
Melikgazi Belediyesinde kentsel dönüşüm ihalesi gerçekleştirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Melikgazi Belediyesi, 23 bloktan oluşan Battalgazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etabındaki ilk blok için ihale gerçekleştirdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 4 mahallede kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını belirtti.

Kentsel dönüşümde hız kesmeden yola devam ettiklerini ifade eden Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Battalgazi, Kazım Karabekir, Anbar ve Yıldırım Beyazıt'ta 4 farklı bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda Battalgazi projemizin ikinci etabının onayını sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla almıştık. 23 bloktan oluşan projenin ikinci etabında ilk blok için ihalemizi gerçekleştirdik. İhaleyi kazanan firmamıza ve hak sahiplerine hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. 24 ayda bloğumuz bitecek ve hak sahiplerine teslim edeceğiz. Peyderpey ihalelerimizi yaparak Battalgazi bölgesini kentsel dönüşüm çalışmalarımızla daha güzel hale getireceğiz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.