Melikgazi Belediyesinden ilk yardım eğitimi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, çalışanlarına yönelik ilk yardım eğitimi düzenledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, personele yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor.Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, personele...

15 Kasım 2020 Pazar 12:12
Melikgazi Belediyesinden ilk yardım eğitimi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, çalışanlarına yönelik ilk yardım eğitimi düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, personele yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, personele yönelik birçok konuda eğitim programları düzenlendiğini belirtti.

Palancıoğlu, "Alanlarında uzman ve deneyimli personelimizin farklı bakış açılarından, eğitmenlerden yararlanmasını, bilgilenmesini sağlamaya çalışıyoruz. İlkyardım eğitimi ile hangi olay ve vaka karşısında ne yapacağını bilen, soğukkanlı bir şekilde sağlık ekipleri gelinceye kadar durumu kontrol altına alabilen ilkyardımcılar yetiştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Kayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.