Melikgazi Belediyesinin güne sporla başlama etkinliği devam ediyor

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin başlattığı sağlıklı yaşam için güne sporla başlama etkinliği birçok parkta sürüyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hafta içi ve hafta sonu belirli gün ve saatlerde gerçekleşen aktivitelerde,...

24 Temmuz 2022 Pazar 14:42
Melikgazi Belediyesinin güne sporla başlama etkinliği devam ediyor

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin başlattığı sağlıklı yaşam için güne sporla başlama etkinliği birçok parkta sürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hafta içi ve hafta sonu belirli gün ve saatlerde gerçekleşen aktivitelerde, 7'den 70'e sporseverler bir araya geliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, sabah sporlarına, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam isteyen her vatandaşın ücretsiz katılabileceğini ifade etti.

Palancıoğlu, sabah sporlarının Kazım Karabekir Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda pazartesi, çarşamba, cuma günleri saat 07.40-09.00 arasında, Alparslan Parkı'nda pazartesi, salı, çarşamba perşembe, cuma, cumartesi günleri saat 07.00-08.30 arası, Küçükali Mahallesi'nde pazartesi, çarşamba, cuma günleri saat 07.20-08.30 arasında, Belsin İsa Yusuf Alptekin Parkı'nda salı, perşembe ve cumartesi günleri saat 07.00-08.30 arasında devam ettiğini belirtti.

Etkinliğe katılanların uzman eğitmenler eşliğinde farklı branşlarda spor yaparak daha sağlıklı ve zinde olacağını kaydeden Palancıoğlu, katılmak isteyen herkesi beklediklerini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.