Melikgazi Belediyesinin Selçuklu Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi hizmete açılacak

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, Selçuklu Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'ni hizmete açacak.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, pazar yeri ve sosyal tesisin açılışı 26 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Nitelikli bir pazar...

23 Haziran 2022 Perşembe 16:00
Melikgazi Belediyesinin Selçuklu Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi hizmete açılacak

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, Selçuklu Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'ni hizmete açacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, pazar yeri ve sosyal tesisin açılışı 26 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

Nitelikli bir pazar yeri yapıldığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi'ne kapalı pazar yeri kazandırıyoruz. Bu yeni proje ile birlikte pazar yerlerini yalnızca alışveriş yapılan merkez olmaktan çıkararak, sosyal ve kültürel açıdan ihtiyaçların da karşılandığı sosyal tesisler olarak işlevlendiriyoruz. Eski pazar yeri eskidiği için pazar esnafımız sıkıntı çekiyordu. Vatandaşlarımızın nezih bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Üst katına sosyal tesis yaptık. İçinde kütüphanesinden eğitim sınıflarına, çocuk oyun alanından kafeteryasına kadar birçok özelliği bulunuyor. 2 bin 485 metrekare kapalı alanda yapılan pazarda 132 pazarcı tezgah açacak. Kayseri'nin belki de en lüks pazar yerlerinden ve sosyal tesislerinden birini buraya yapmış olduk."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.