Melikgazi'de 342 yeni iş yeri ruhsatı verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin merkez Melikgazi ilçesinde bu yılın ilk 6 ayında 342 yeni iş yeri ruhsatı verildiği bildirildi.Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni açılan iş yerlerine hayırlı...

03 Temmuz 2022 Pazar 18:14
Melikgazi'de 342 yeni iş yeri ruhsatı verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin merkez Melikgazi ilçesinde bu yılın ilk 6 ayında 342 yeni iş yeri ruhsatı verildiği bildirildi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni açılan iş yerlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Sürekli denetim ve kontrol çalışması yaptıklarını belirten Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Ekonomi ve ticaret ilçemizde giderek daha da canlanıyor. Melikgazi'de yeni iş yerlerinin açılması hepimizin yüzünü güldürüyor. Esnaf bir kentin can damarlarıdır. Ticaret bir şehri her zaman dinamik tutar. Esnafımızın öncelikle ruhsat alması ve ruhsatlı çalışması oldukça önemli. Ruhsat kuralına uyan tüm esnafımıza teşekkür ederim. İlçemizde gıda, konfeksiyon, fabrika, imalathane, atölyeler ve eğlence sektörü kategorilerinde açılan tüm esnafımıza hayırlı bereketli kazançlar dilerim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.