Melikgazi'de çocuklara yönelik sinema keyfi sürüyor

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi çocukları sinemayla buluşturmaya devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çocuklar Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'ndaki etkinliklerle her hafta sonu birbirinden keyifli animasyon ve çocuk filmleriyle...

28 Mart 2022 Pazartesi 12:33
Melikgazi'de çocuklara yönelik sinema keyfi sürüyor

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi çocukları sinemayla buluşturmaya devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çocuklar Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'ndaki etkinliklerle her hafta sonu birbirinden keyifli animasyon ve çocuk filmleriyle buluşuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, etkinlikte çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirdiklerini belirtti.

Etkinliğin "Kitap Sizden Sinema Bileti Bizden" kampanyası kapsamında düzenlendiğini vurgulayan Palancıoğlu, "Çocuklar bu hafta 'Kayıp Balık Nemo' animasyon filmini izledi. Çocuklarımızın sosyalleşmesi açısından bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz. Çocuklarımıza yapılan her yatırım geleceğe yatırımdır." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SinemaMelikgazi Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.