Meram Belediye Başkanı Kavuş'un Regaip Kandili mesajı

KONYA (AA) - Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.İslam aleminin üç aylar ve Regaip Gecesi ile rahmet, bereket ve mağfiret iklimine girdiğini belirten Kavuş, Müslümanların Regaip Gecesi'ni büyük...

02 Şubat 2022 Çarşamba 15:07
Meram Belediye Başkanı Kavuş'un Regaip Kandili mesajı

KONYA (AA) - Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

İslam aleminin üç aylar ve Regaip Gecesi ile rahmet, bereket ve mağfiret iklimine girdiğini belirten Kavuş, Müslümanların Regaip Gecesi'ni büyük bir sevinç ve coşku ile idrak edeceğini belirtti.

Kavuş, Regaip Kandili'nin Allah'a yönelen kulların affedileceğinin ümit edildiği mübarek gecelerden olduğuna değinerek, "Peygamber efendimiz, Recep ayına girdiğinde, 'Allah'ım, Recep ve Şaban aylarını bize mübarek kıl ve bizi Ramazan'a kavuştur' şeklinde dua etmiş ve bu kutlu zamanın önemine dikkat çekmiştir." ifadelerini kullandı.

Gecenin ve mübarek üç ayların tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni eden Kavuş, şunları kaydetti:

"Üç ayların başlangıcı ve Regaip, tüm bunların yanında şehrimiz için apayrı güzellikleri de ifade eder, Konya'da bambaşka bir coşkuyla kutlanır. Bu büyük sevinç ve coşkunun kıyamete kadar bu topraklarda nesilden nesile devam etmesi duasıyla tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimin üç aylarını ve Regaip Gecesi'ni kutluyorum. Nice böylesi rahmet dolu günlerde buluşmayı diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.