MHP Genel Başkan Yardımcısı Yılık'tan Dünya Engelliler Günü mesajı:

- "Engellilerin içinde bulundukları yaşam koşullarını her daim üst standartlara taşımak hepimizin ortak gayreti olmalıdır"

03 Aralık 2023 Pazar 11:49
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yılık'tan Dünya Engelliler Günü mesajı:

ANKARA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, engellilerin yaşam koşullarını üst standartlara taşımanın herkesin ortak gayreti olması gerektiğini belirtti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yılık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Engelli bireylerin sosyal ortamda sürekli başka engellerle karşılaştığını bildiren Pelin Yılık, toplumsal farkındalık seviyesinin artırılması için engellilerin daha fazla toplumun içinde yer alması gerektiğini kaydetti.

Engelli bireyleri, toplumun önemli ve ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini vurgulayan Pelin Yılık, "Engelli çocukların, gençlerin, kadınların toplumsal yaşam içinde karşı karşıya kaldıkları zorlukları ve engelleri ortadan kaldırmak, onların içinde bulundukları yaşam koşullarını her daim üst standartlara taşımak hepimizin ortak gayreti olmalıdır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.