MHP'li Karakaya, partisinin Çankaya ilçe kongresinde konuştu:

- "Cumhur İttifakı olarak verdiğimiz sözleri yerine getirmek, yaraları sarmak ve Türkiye Yüzyılı hedefleriyle Türk asrını gerçekleştirmek için mahalli idareler seçiminde başarılı olmak zorundayız"

24 Eylül 2023 Pazar 15:27
MHP'li Karakaya, partisinin Çankaya ilçe kongresinde konuştu:

ANKARA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Cumhur İttifakı olarak verdiğimiz sözleri yerine getirmek, yaraları sarmak ve Türkiye Yüzyılı hedefleriyle Türk asrını gerçekleştirmek için mahalli idareler seçiminde başarılı olmak zorundayız." ifadesini kullandı.

MHP'den yapılan açıklamaya göre Karakaya, partisinin Çankaya İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 1 Ağustos 2023'te başlattıkları kongre sürecinin 17 Mart 2024'te 14'üncü Büyük Kurultay'ın yapılmasıyla sona ereceğini hatırlattı.

Yerel seçimlere yönelik çalışmaları ise 24 Temmuz 2023'te başlattıklarını anımsatan Karakaya, "2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" temasıyla yurt genelinde ilan, duyuru ve reklamların her geçen gün artırılarak devam ettirildiğini bildirdi.

Karakaya, milletin 14-28 Mayıs'ta "istikrar" dediğini ve istikbalini Cumhur İttifakı'na yeniden emanet ettiğini vurgulayarak, "Şimdi sıra, yönetmeyi beceremeyen, iş bilmezlerin elinde rezil olan başta büyükşehir belediyeleri olmak üzere yerel yönetimleri Cumhur İttifakı'nın hizmet odaklı siyasi anlayışıyla buluşturmak, partimizin üretken belediyecilik modeliyle tanıştırmaktır." ifadesini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, "Cumhur İttifakı olarak verdiğimiz sözleri yerine getirmek, yaraları sarmak ve Türkiye Yüzyılı hedefleriyle Türk asrını gerçekleştirmek için mahalli idareler seçiminde başarılı olmak zorundayız. Bu konuda Sayın Genel Başkanımızın bizzat belirlediği hedefler doğrultusunda koşmak zorundayız." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.