Mihalgazi ilçesinde emekli maaşını kaydeden kadının imdadına polis yetişti

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi ilçesinde bankadan aldığı emekli maaşını kaybeden kadının parası, polis ekipleri tarafından bulunarak teslim edildi.İlçede ikamet eden G.Y. banka şubesinden emekli maaşını aldıktan sonra alışveriş yaptıktan...

18 Mayıs 2021 Salı 09:47
Mihalgazi ilçesinde emekli maaşını kaydeden kadının imdadına polis yetişti

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi ilçesinde bankadan aldığı emekli maaşını kaybeden kadının parası, polis ekipleri tarafından bulunarak teslim edildi.

İlçede ikamet eden G.Y. banka şubesinden emekli maaşını aldıktan sonra alışveriş yaptıktan sonra cüzdanını kaybetti. İlçe Belediyesinden cüzdanını kaybettiğine dair anons yaptıran G.Y, parasının bulunması için İlçe Emniyet Amirliğine başvuruda bulundu.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, banka şubesi ile kadının evi arasındaki güvenlik kameralarını inceleyerek paranın içinde bulunan cüzdanı buldu.

Polis bulduğu içinde maaş bulunan cüzdanı G.Y'ye teslim etti.

Anahtar Kelimeler:
PolisEskişehirMihalgazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.