Mihalıççık'ta düzenlenen arıcılık kursu tamamlandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi, Mihalıççık Belediyesi ile Eskişehir Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından organize edilen arıcılık kursu sona erdi.Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar...

23 Haziran 2022 Perşembe 13:20
Mihalıççık'ta düzenlenen arıcılık kursu tamamlandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi, Mihalıççık Belediyesi ile Eskişehir Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından organize edilen arıcılık kursu sona erdi.

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, daha önce Çardak, Çalcı ve Yunusemre mahallelerinde arıcılık kurslarını gerçekleştirdiklerini belirterek, ilçe merkezinde de bu çalışmayı yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bünyamin Yiğit ise kursiyerlere 3 hafta boyunca uygulamalı arıcılık eğitimleri verdiklerini, 30 kişinin belge almaya hak kazandığını bildirdi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Anahtar Kelimeler:
KursAracılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.