Milletvekili Eser'den "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajı

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.Eser, mesajında vatan hainlerinin gerçekleştirmek istediği, alçak darbe girişiminin yıldönümünde...

14 Temmuz 2021 Çarşamba 15:21
Milletvekili Eser'den

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Eser, mesajında vatan hainlerinin gerçekleştirmek istediği, alçak darbe girişiminin yıldönümünde vatan için, bayrak için toprağa düşmüş, gözünü kırpmadan canını feda etmiş, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla andığını belirtti.

O gece Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara çıkan; kahraman Türk milletinin tanklar, helikopterler, uçaklar ve en ağır silahlarla saldıran, üniforma giymiş vatan hainlerine karşı, canları pahasına mücadele ederek iradesine sahip çıktığını ifade eden Eser, şunları kaydetti:

"O geceyi unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. O gece esaret prangaları takmak isteyen alçaklara karşı, şehit ve gazi olan kardeşlerimizin acısını, nefes aldığımız müddetçe yüreğimizde taşıyacağız. Unutmayacağız ki bu cennet vatanın; bastığımız her karış toprağı şüheda kanlarıyla bezenmiştir. O gece milletimize yaşattıkları acının hesabını, bu vatan hainlerinden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sormaya devam edeceğiz. Küfrün askerlerine karşı mazlumların son kalesi bu Aziz Vatanın evlatlarını ve bu uğurda şehadet şerbetini içen, yüreği iman, sevdası bayrak olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum."

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.