Milletvekili Yıldız ve Büyükkılıç, Karpuzatan'daki pastırma sucuk üreticileriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karpuzatan'daki esnafları ziyaret ederek, talep ve isteklerini dinledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

26 Eylül 2021 Pazar 15:08
Milletvekili Yıldız ve Büyükkılıç, Karpuzatan'daki pastırma sucuk üreticileriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karpuzatan'daki esnafları ziyaret ederek, talep ve isteklerini dinledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldız ve Büyükkılıç bölgedeki et kombinalarının sahiplerini ziyaret etti.

Karpuzatan'da altyapı, elektrik sistemleri ve asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirerek esnafa her zaman destek olduklarını belirten Büyükkılıç, bölgedeki esnafla bir araya gelerek sektörün beklentilerini, taleplerini, hem de mevcut durumlarını öğrenme, değerlendirme, birlikte görüşme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Büyükkılıç, ulusal ve uluslararası boyutta pastırmanın, sucuğun merkezi olan Karpuzatan'ı en iyi şekilde temsil edilecek konum ve duruma getirme şeklinde gayret gösterdiklerini kaydetti.

Milletvekili Yıldız ise Karpuzatan'daki esnafın memnuniyetini bizzat gördüklerini belirtti.

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ise ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, daha sonra Yıldız ile Yöresel Ürünler Fuarı'nı ziyaret ederek, ürünleri inceledi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Büyükkılıç, daha sonra da AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Kayseri Kalesi'nde düzenlenen "Nerede O Doksanlı Yıllar" konulu etkinliğe katılarak, gençlerle bir araya geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.