Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmenlere "24 Kasım Öğretmenler Günü" ziyareti

23 Kasım 2023 Perşembe 16:12
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmenlere

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ankara Şehit Öğretmen Ali Durak Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlere çiçek takdim etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, okul ziyaretinde öğretmen ve öğrenciler Bakan Tekin'i çiçeklerle karşıladı ve Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Tekin, ilk olarak sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti ve isteklerini dinledi. Daha sonra öğretmenler odasında bir araya geldiği eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Tekin, çiçek takdim etti.

Bakan Tekin öğretmenlerle sohbet etti. Tekin, her fırsatta öğretmenlerle bir araya geldiğini, istişarelerde bulunduğunu ve bu görüşmelerdeki öneriler doğrultusunda birçok uygulamayı hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Eğitimin asli unsurunun öğretmenler olduğunu vurgulayan Tekin, her zaman onların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.