Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları

- Ödül kazanan projeler 29 Eylül'de açıklanacak

27 Eylül 2017 Çarşamba 17:05
Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin onursal başkanlığını yaptığı Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları, 29-30 Eylül'de Kayseri’de düzenlenecek.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından organize edilen Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatlarının ödül töreni 29 Eylül Cuma günü Kayseri’de gerçekleştirilecek.

Onursal başkanlığını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, yürütme kurulu başkanlığını ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş’ın yaptığı olimpiyatlara katılan projeler, kıta aşan mega, mühendislik, mimarlık ve şehircilik ile tasarım ve fikir projeleri kategorilerinde değerlendirilecek.

Değerlendirilecek projeler, Türkiye, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan ve Kazakistan’da hayata geçirilen ve tamamlanma aşamasında olan projeler arasından seçilecek.

Bakan Özhaseki’nin açılışını gerçekleştirmesi beklenen olimpiyatların ödülleri, 29 Eylül Cuma günü düzenlenecek törende sahiplerini bulacak. Olimpiyatların ikinci gününde ise davetlilere, kültür ve sanat turları düzenlenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.