Minik tekvandocuların kuşaklarını Başkan Oğuz bağladı

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye gençlik merkezinde tekvando branşında eğitim alan minik ve gençlerin kuşak takma törenine katıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehit Tunahan Doktur Gençlik...

05 Kasım 2021 Cuma 13:53
Minik tekvandocuların kuşaklarını Başkan Oğuz bağladı

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye gençlik merkezinde tekvando branşında eğitim alan minik ve gençlerin kuşak takma törenine katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehit Tunahan Doktur Gençlik Merkezi’nde tekvando eğitiminde başarı gösteren 7-15 yaş aralığındaki çocuklar için kuşak takma sınavı düzenlendi.

Sınavı başarıyla tamamlayarak bir üst kuşağa geçmeye hak kazanan sporcuların kuşaklarını Başkanı Serhat Oğuz bağladı. Sporcular, törende gösteri sundu.

Başkan Oğuz, belediyelerinin gençlik merkezleri, yaz spor okulları ve spor kulübüne ilçede yaşayan çocuk ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Buralarda farklı kategorilerde birçok dalda kurs düzenliyoruz. Bunların en önemlilerinden biri de spor alanında düzenlediğimiz kurslar. Çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Ayrıca tüm okullarımıza ve öğrencilerimize spor malzemesi desteği veriyoruz. Geleceğimiz, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız." dedi.

Kahramankazan’ın 57 bin nüfusa sahip olmasına karşın, belediye spor kulübünde 12 branşta 1500 lisanlı, 5 bine yakın da aktif sporcu bulunduğunun altını çizen Oğuz, “Uluslararası standartlarda modern spor tesislerimizle 7’den 70’e sporcu bir ilçeyiz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.