Miraç Kandili

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Milletvekili Çetinkaya, mesajında, Miraç'ın alemlere rahmet olarak gönderilen Hz....

13 Nisan 2018 Cuma 11:13
Miraç Kandili

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Çetinkaya, mesajında, Miraç'ın alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (S.A.V) hikmet, hediye ve müjdelerle dolu manevi bir yolculuğu olduğunu belirtti.

Bugün hem ülke hem İslam alemi hem de insanlık olarak insanı yüceltecek ve yükseltecek miraç değerlerine her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu vurgulayan Bahçeci, birliğe, dirliğe, kardeşliğe ve huzura giden yolda dostu düşmanı tanımanın yolunun miraç değerlerini hayata aktarmaktan geçtiğini dile getirdi.

Miraç Kandili'nde daha ferasetli bir bakış, daha merhametli bir kalp, daha nezaketli bir dil, daha güzel bir ahlak, daha huzurlu bir dünya için dua edilmesinin önemine işaret eden Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Miraç değerlerinin tüm insanlığın hayrına vesile olmasını, yükseliş ve yücelişimizin nefislerimizden başlayarak dalga dalga toplumun her kesimini kuşatmasını, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bırakmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Tüm Kırşehirlilerin ve İslam aleminin kandilini kutluyorum."

Belediye Başkanı Bahçeci de, İslam alemi ve Kırşehirlilerin Miraç Kandili'ni kutlayarak hayırlara vesile olmasını dileyerek açıklamasında şunlara yer verdi:

"Mukaddes geceler zincirinin halkalarından biri olan mübarek Miraç Kandili'ne yeniden kavuşmuş bulunuyoruz. Unutmamalıyız ki, bazen bir tebessüm bile ibadettir ve insanlara vereceğiniz birçok hediyeden daha değerlidir.

Bu mübarek gecenin feyzi üzerinize, rahmeti, bereketi, evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Bu güzel duygularla tüm İslam aleminin ve Kırşehirlilerin Miraç Kandili'ni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.