Mucur Millet Bahçesi'nin ihalesi tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Mucur Millet Bahçesi'nin yer tesliminin kısa sürede yapılacağını bildirdi.Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı...

16 Şubat 2022 Çarşamba 17:29
Mucur Millet Bahçesi'nin ihalesi tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Mucur Millet Bahçesi'nin yer tesliminin kısa sürede yapılacağını bildirdi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan ile ziyaret ettiklerini belirtti.

Mucur'a yapılacak millet bahçesinin ihalesinin sonuçlandığını, yaklaşık 20 milyonluk yatırımın halkın hizmetine sunulacağını anlatan Yılmaz, Yenice Mahallesi'ndeki belirli adaların yer seçim kriterleri arasında olduğunu, toplam 44 bin 11 metrekarelik alanı kapsadığını ifade etti.

Gelecek nesillerin daha yeşil ortamlarda yaşamasına imkan sağlamak, kişi başına düşen yeşil alan miktarını 15 metrekareye çıkarmak için çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Mucur Millet Bahçesi'nin yer teslimi kısa sürede yapılacak. Yapımına başlanacak Millet Bahçesi'nde yürüyüş, bisiklet ve gezinti yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları olacak. Tema ve meyve bahçelerinin bulunacağı millet bahçesi, bitki ve peyzajı ile Mucur'a yeni soluk getirecek. Bu projede bizlere desteğini esirgemeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a, AK Parti Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli ve AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan'a teşekkür ederim."

Anahtar Kelimeler:
Kırşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.