Nallıhan Belediyesi Sarıyar Mahallesi'nde kaldırım çalışmasını hızlandırdı

ANKARA (AA) - Nallıhan Selediyesinin, Sarıyar Mahallesi'nde kaldırım ve bordur taşı döşeme çalışmalarını hızlandırdığını bildirildi.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eski beldelerden Sarıyar Mahallesi'nde Afet Konutlarının...

13 Şubat 2021 Cumartesi 15:24
Nallıhan Belediyesi Sarıyar Mahallesi'nde kaldırım çalışmasını hızlandırdı

ANKARA (AA) - Nallıhan Selediyesinin, Sarıyar Mahallesi'nde kaldırım ve bordur taşı döşeme çalışmalarını hızlandırdığını bildirildi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eski beldelerden Sarıyar Mahallesi'nde Afet Konutlarının bulunduğu alanda yolların asfaltla kaplanmasının ardından sokak aralarında kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Selvi, Sarıyar Mahallesi'ndeki çalışmaları inceleyerek, taşra mahallelerine ağırlık verdiklerini, bu kapsamda köy konağı tadilatı, yeni ekmek fırınları yapımı, köy içi ve park düzenlemeleri ile mahallelerin güzelleşmesi yönünde de çalışmalarda bulunduklarını kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.