Nallıhan'da kör noktalara dışbükey ayna yerleştirildi

Nallıhan Belediyesi, kazalara neden olan kör noktalara, dışbükey ayna yerleştirdi. Belediye ekipleri tarafından görüş mesafesinin rahatlaması, araç kontrolünün sağlanabilmesi için üç noktaya dış bükey ayna konuldu.Sürücü...

30 Mart 2019 Cumartesi 17:18
Nallıhan'da kör noktalara dışbükey ayna yerleştirildi

Nallıhan Belediyesi, kazalara neden olan kör noktalara, dışbükey ayna yerleştirdi.

Belediye ekipleri tarafından görüş mesafesinin rahatlaması, araç kontrolünün sağlanabilmesi için üç noktaya dış bükey ayna konuldu.

Sürücü Hali Kaya, Nallıhan Devlet Hastanesi ile Aydın Caddesi'nin birleştiği noktaya dış bükey ayna konulmasını sürücüler açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Ayna sayesinde, karşıdan çıkan aracı rahatlıkla görebildiğini belirten Kaya, "Belediye yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kavşaktan sonra iki kavşağa daha dış bükey ayna konulmuş, ellerine sağlık diyorum." dedi.

Son Güncelleme: 30.03.2019 19:20
Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.