Nallıhan ilçesinde yangın tankeri konusunda mahalle muhtarı ve azalara kurs veriliyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Nallıhan ilçesinin taşra mahallelerine teslim edilen yangın tankerleriyle ilgili muhtarlar ve azalara bilgilendirmede bulunuluyor.Nallıhan Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Özmen, AA muhabirine,...

07 Temmuz 2021 Çarşamba 13:47
Nallıhan ilçesinde yangın tankeri konusunda mahalle muhtarı ve azalara kurs veriliyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Nallıhan ilçesinin taşra mahallelerine teslim edilen yangın tankerleriyle ilgili muhtarlar ve azalara bilgilendirmede bulunuluyor.

Nallıhan Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Özmen, AA muhabirine, ilçede 40 dolayında köye yangın için su tankeri verildiğini, bunların kullanımıyla ilgili Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından bilgilendirmede bulunulduğunu söyledi.

Olası yangında öncü görevi yapacak 3 ton su kapasiteli yangın tankeri konusunda uygulamalı olarak itfaiye ekiplerinin bilgilendirme yapıldığını anlatan Özmen, "Su tankeri, traktör kuyruk miline bağlanarak çalışıyor. Oldukça da işe yararlı bir ekipman. Ayrıca köyde su şebekesi var ise ona bağlanarak ta çalışabiliyor." dedi.

Özmen, kendilerine tanker desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve bilgilendirmede bulunan İtfaiye Daire Başkanlığına teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.