Nallıhan Kaymakamı Baysal'dan SYDV personeline başarı belgesi

ANKARA (AA) - Nallıhan Kaymakamı Ergün Baysal, Kovid-19 salgını sürecindeki özverili çalışmaları dolayısıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) çalışanlarını başarı belgesiyle ödüllendirdi.Baysal, Kaymakamlık SYDV Müdürlüğünü...

05 Temmuz 2021 Pazartesi 13:17
Nallıhan Kaymakamı Baysal'dan SYDV personeline başarı belgesi

ANKARA (AA) - Nallıhan Kaymakamı Ergün Baysal, Kovid-19 salgını sürecindeki özverili çalışmaları dolayısıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) çalışanlarını başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Baysal, Kaymakamlık SYDV Müdürlüğünü ziyaret ederek, vakıf personelini salgın sürecinde gösterdikleri özverili çalışmaları dolayısıyla kutladı.

Vakıf personeline başarı belgesi veren Baysal, "Kaymakamlık SYDV personelinin pandemi sürecindeki gayretleri takdire şayandır. Bundan sonraki sürelerde de şimdiye kadar olduğu gibi ilçenin her köşesine hizmetleri ulaştırma çabasında olacaklardır." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.