Nallıhan'da kaçak avlanan 3 kişiye para cezası uygulandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kaçak avlanan 3 kişiye para cezası verildi.Alınan bilgiye göre, jandarmayla ortak çalışma yürüten Doğa Koruma ve Milli Parklar Nallıhan Şefliği ekipleri, ilçenin Eymür Mahallesi Donakırı...

14 Ekim 2021 Perşembe 14:22
Nallıhan'da kaçak avlanan 3 kişiye para cezası uygulandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kaçak avlanan 3 kişiye para cezası verildi.

Alınan bilgiye göre, jandarmayla ortak çalışma yürüten Doğa Koruma ve Milli Parklar Nallıhan Şefliği ekipleri, ilçenin Eymür Mahallesi Donakırı mevkisinde gece kaçak avlanan F.Ö, E.Ş. ve H.H.K'yi yakaladı.

Şahıslarla birlikte bir av tüfeği, projektör ile avladıkları 3 tavşan ele geçirildi.

Kaçak avcılar hakkında yasal işlem yapılırken yaklaşık 10 bin lira para cezası uygulandı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Nallıhan Şefliği ekipleri, sorumluluk alanlarında geceli gündüz denetimlerde bulunduklarını, her ihbarı değerlendirdiklerini belirterek, kaçak avcılığa asla müsaade edilmeyeceğini, kaçak avcılar hakkında yasal işlem yapılacağını kaydetti.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.