Nallıhan'da öğrencilere güvenli internet semineri verildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde bir grup öğrenciye "Güvenli İnternet ve Güvenli Sosyal Medya" konulu seminer verildi.İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen seminer,...

04 Ocak 2022 Salı 14:57
Nallıhan'da öğrencilere güvenli internet semineri verildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde bir grup öğrenciye "Güvenli İnternet ve Güvenli Sosyal Medya" konulu seminer verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen seminer, Tuğrul Bey İlkokulu ve Ortaokulu'nda sunuldu. Emniyet uzman eğitici personeli tarafından 200 öğrenciye bilgiler aktarıldı.

Çocukların ve gençlerin internet ve sosyal medya ortamında suç ve suçlulardan uzak tutularak daha güvenli bir sanal ortamda bilgiye ulaşmalarını amaçlayan seminerde, öğrencilere bu tür ortamlarda güvenli kullanıcının nasıl olabileceği hususları anlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
NallıhanSeminer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.